Appartementen “Houtsnip” & “Houtduif”

Wij bieden een heerlijke, landelijke, gezellige en rustige logies aan. Luxe kamers (appartementen) met boxspring (160×200) bedden. Een grote en mooie wandeltuin met veel zitjes, bankjes, hangmatten, vijvers, terrasjes, wandelpaden, waar u overal mag zitten of liggen, in de zon of lekker in de schaduw, aan u de keus!

De kamers zijn al heel veel geboekt en tot nu toe zijn alle gasten heel erg blij! Het zijn luxe kamers met een vleugje landelijkheid en boeren stijl met veel luxe & gezelligheid, maar ook van alle praktische zaken voorzien. Een ingerichte keuken, eigen badkamer/toilet en eigen ingang. Wij liggen in een bosrijke omgeving, pal naast het dorp Balk met vele restaurants en winkels, met volop fiets en wandelmogelijkheden, maar ook de watersporter vermaakt zich hier meer dan prima, daar we nabij gelegen zijn aan het Slotermeer en aan het riviertje de Luts.

Onze kamers zijn te reserveren zonder ontbijt (optioneel) en/ of voor een langere periode, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Van harte welkom in onze heerlijke appartementen Logies de Houtdijk.

Wellness (excl. kamerprijs) is gelegen in onze parkachtige tuin, deze is tot 4 á 6 personen geheel privé erbij te reserveren ook voor gasten van buitenaf, dus zonder gebruik van de logies. Kleedkamer/douche/toilet aanwezig.

Faciliteiten

Rond het huis

Incl. badjassen, slippers & saunadoeken

Badkamer

Slaap / woonkamer

Keuken

Afstanden

Vrijetijdsmogelijkheden

Ligging van de woning

Extra informatie